| O idee de imbunatatire | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
costica19
| Subiect: O idee de imbunatatire Sam Mar 27, 2010 4:38 am | |
| Vad ca in ultimul timp forumul s-a dezvoltat frumos, au fost introduse teme noi (de interes general)........si cred ca ar fi bine ca acest forum sa fie putin promovat . Daca se intampla acest lucru este posibil sa devenim cel mai mare forum romanesc de Desert Operations.........In consecinta, va creste alianta si popularitatea forumului. | |
|
| |
dorian13 Admin
Mesaje : 142 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Hunedoara
| Subiect: Re: O idee de imbunatatire Lun Mar 29, 2010 2:42 am | |
| - costica19 a scris:
- Vad ca in ultimul timp forumul s-a dezvoltat frumos, au fost introduse teme noi (de interes general)........si cred ca ar fi bine ca acest forum sa fie putin promovat . Daca se intampla acest lucru este posibil sa devenim cel mai mare forum romanesc de Desert Operations.........In consecinta, va creste alianta si popularitatea forumului.
propune idei cu ce sa imbunatatim forumul ? ca nu mai am idei | |
|
| |
costica19
| Subiect: Re: O idee de imbunatatire Lun Mar 29, 2010 3:10 am | |
| 1-Acest forum este in principal pentru Desert Operations deci acest topic trebuie mutat mai sus (adica primul ) si facute subtopicuri care sa apara pe index page. 2- forumul trebue promovat si in alte parti. | |
|
| |
k|nG_gaRy
| |
| |
Raptor
Mesaje : 10 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Hunedoara
| Subiect: Re: O idee de imbunatatire Joi Sept 02, 2010 9:52 am | |
| | |
|
| |
dorian13 Admin
Mesaje : 142 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Hunedoara
| Subiect: Re: O idee de imbunatatire Joi Sept 02, 2010 6:48 pm | |
| raptor te ocupi tu 1 sapt plss de alianta si forum ? ca eu plec in grecia ! Vorbim cand vin ! Salut ... sa ai grija de coralia iulia ioana luci si restu =)) | |
|
| |
Raptor
Mesaje : 10 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Hunedoara
| Subiect: Re: O idee de imbunatatire Mar Sept 07, 2010 1:16 am | |
| | |
|
| |
SEPEPISTUL
Mesaje : 19 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/12/2010 Varsta : 44 Localizare : Turda
| Subiect: Re: O idee de imbunatatire Dum Ian 02, 2011 9:39 pm | |
| salut cum am scris si pe discutii libere cam putina postare in ultima vreme pe forum. As avea si eu o idee de inbunatatire si asta vizeaza in general membrii aliantei. Incercati sa faceti un concurs cu intrebari despre joc sau din joc, cu premii in resurse, in functie de vechimea in alianta; spre exemplu cea mai buna tactica de lupta in cazul unui atac ----cea mai buna aparare, ----cel mai bun spionaj, ----intrebari despre lucruri de care se loveste jucatorul in joc sau cum spioneaza. Prin treaba asta este sansa ca fiecare sa-si dea mai mult interesul, sa invete mai repede despre joc, lucruri prin care se poate ajunge la o buna functioanare a aliantei iar, la o anumita perioada de timp sa se dea premiu(in resurse) pentru cea mai buna tactica de lupta/aparare/spionaj a aliantei sau a unui jucator. Lucruri de genul asta , poate nu m-am exprimat eu prea bine dar, sper sa intelegeti ce am spus si la ce m-am referit. Bineinteles este doar o propunere, ramane la latitudinea voastra daca adoptati sau nu imbunatatiri de genul asta | |
|
| |
costica19
| Subiect: Re: O idee de imbunatatire Mar Ian 04, 2011 9:25 pm | |
| E buna ideea dar sa tinem cont ca acest joc de strategie online nu te tine in priza cum sunt jocurile tip MU sau WOW ......In acest joc intri le dai de lucru sau cauti adversar dai atac si iesi.......de cateva ori sau o data pe zi asa ca nici interesul colegilor nu este atat de mare ca la celelalte jocuri.......Aici e problema mai mult de asteptare decat de actiune........Aici te lupti pana termini resursele sau o incasezi si gata astepti sa acumulezi resurse din nou. | |
|
| |
SEPEPISTUL
Mesaje : 19 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/12/2010 Varsta : 44 Localizare : Turda
| Subiect: Re: O idee de imbunatatire Mier Ian 05, 2011 12:43 am | |
| - costica19 a scris:
- E buna ideea dar sa tinem cont ca acest joc de strategie online nu te tine in priza cum sunt jocurile tip MU sau WOW ......In acest joc intri le dai de lucru sau cauti adversar dai atac si iesi.......de cateva ori sau o data pe zi asa ca nici interesul colegilor nu este atat de mare ca la celelalte jocuri.......Aici e problema mai mult de asteptare decat de actiune........Aici te lupti pana termini resursele sau o incasezi si gata astepti sa acumulezi resurse din nou.
am inteles dar numai asa avem sansa sa atragem oameni pe forum si tot o data in alianta, cand sunt multi si se discuta pe diferite teme, ai mai mari sanse sa atragi lume buna in alianta si tot odata fortificarea ei, caci pe chat in joc nu se prea intra, atunci cum sa te intelegi ca cei mai multi nici nusi citesc mesajele care le trimiti si nu-i obligatoriu sa intre numai oameni de pe DO ca poat sa intre si altii care mai apoi, mare parte din ei, sa se alature jocului si respectiv aliantei,sper ca ai inteles ce am vrut sa zic | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O idee de imbunatatire | |
| |
|
| |
| O idee de imbunatatire | |
|