ROMANIAN EAGLES
Bine ati venit pe Forumul aliantei ROMANIAN EAGLES . Pentru a putea accesa in totalitate forumul nostru trebuie sa va inregistrati.
Va dorim navigare placuta pe forumul nostru!

ROMANIAN EAGLES
Bine ati venit pe Forumul aliantei ROMANIAN EAGLES . Pentru a putea accesa in totalitate forumul nostru trebuie sa va inregistrati.
Va dorim navigare placuta pe forumul nostru!

ROMANIAN EAGLES
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ROMANIAN EAGLES

Forumul aliantei ROMANIAN EAGLES

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Dusmanii aliantei

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
dorian13
Admin
dorian13

Reputatie : 0
Data de inscriere : 22/01/2010
Varsta : 31
Localizare : Hunedoara

Dusmanii aliantei Empty
MesajSubiect: Dusmanii aliantei   Dusmanii aliantei I_icon_minitimeJoi Feb 11, 2010 8:30 am

Aici vom putea discuta liber despre dusmanii aliantei noastre! Putem lasa rapoarte,date s.a care sa ne aduca un avans impotriva lor
Sus In jos
https://desertoperations.forumgratuit.ro
marianm

Data de inscriere : 14/02/2010

Dusmanii aliantei Empty
MesajSubiect: Re: Dusmanii aliantei   Dusmanii aliantei I_icon_minitimeSam Feb 20, 2010 1:41 am

dorian13 a scris:
Aici vom putea discuta liber despre dusmanii aliantei noastre! Putem lasa rapoarte,date s.a care sa ne aduca un avans impotriva lor

am văzut ieri că un membru al alianţei era atacat.problema este că nu sunt suficient de puternic pentru a ajuta şi de asemenea nu sunteţi pe aceeaşi insulă cu mine.eu am ceva soldaţi şi paraşutişti dar cum îi trimit?
nu am dezvoltat îcă docurile,aeroportul...
pot să vă ajut cu trupe,muniţie şi ce mai am eu pe aici dacă suntem online şi vi-i vând la 1 leu...dar trebuie să fim pe fază...să nu-i ia altcineva...
în acest caz este nevoie de mess...

eu am : dj 99mac2004,cu rugămintea să precizaţi faptul că suntem aliaţi în Desert...
dacă aveţi nevoie...buzz..stau pe invizibil...
Sus In jos
dorian13
Admin
dorian13

Dusmanii aliantei Empty
MesajSubiect: Re: Dusmanii aliantei   Dusmanii aliantei I_icon_minitimeSam Feb 20, 2010 9:54 pm

marianm a scris:
dorian13 a scris:

am văzut ieri că un membru al alianţei era atacat.problema este că nu sunt suficient de puternic pentru a ajuta şi de asemenea nu sunteţi pe aceeaşi insulă cu mine.eu am ceva soldaţi şi paraşutişti dar cum îi trimit?
nu am dezvoltat îcă docurile,aeroportul...
pot să vă ajut cu trupe,muniţie şi ce mai am eu pe aici dacă suntem online şi vi-i vând la 1 leu...dar trebuie să fim pe fază...să nu-i ia altcineva...
în acest caz este nevoie de mess...

eu am : dj 99mac2004,cu rugămintea să precizaţi faptul că suntem aliaţi în Desert...
dacă aveţi nevoie...buzz..stau pe invizibil...

mai scriel odata ca am incercat si nu merge id am incercat si dj_99mac2004 si nu merge Razz
Sus In jos
marianm

Data de inscriere : 14/02/2010

Dusmanii aliantei Empty
MesajSubiect: Re: Dusmanii aliantei   Dusmanii aliantei I_icon_minitimeDum Feb 21, 2010 4:08 am

ID mess: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
costica19

Data de inscriere : 28/02/2010

Dusmanii aliantei Empty
MesajSubiect: Re: Dusmanii aliantei   Dusmanii aliantei I_icon_minitimeMar Mar 02, 2010 5:41 am

Am vazut ca este un mesaj din partea aliantei pe site , in sensul ca daca nu facem nimic ci numai profitam de pe urma aliantei .....putem pleca.
parerea mea este urmatoarea.
Dupa cum am spus sunt incepator in acest joc si in general in acest tip de jocuri. Eu inca invat sa folosesc sistemul. Daca pe cineva din alianta deranjeaza prezenta unor incepatori sa mi se spuna si voi parasi alianta , nu e nici o problema , Am crezut ca un clan in care putem vorbi pe limba noastra este cel mai indicat pentru mine dar daca va doriti numai experti atunci asa sa fie.
1. De trei zile de cand sunt in alianta nu am profitat cu nimic din avantajele prezentei in alianta.
2. Sa mi se spuna daca sunt sau nu agreat in alianta.....sa stiu si eu ce sa fac in viitor.
Sus In jos
dorian13
Admin
dorian13

Dusmanii aliantei Empty
MesajSubiect: Re: Dusmanii aliantei   Dusmanii aliantei I_icon_minitimeMar Mar 02, 2010 7:05 am

costica19 a scris:
Am vazut ca este un mesaj din partea aliantei pe site , in sensul ca daca nu facem nimic ci numai profitam de pe urma aliantei .....putem pleca.
parerea mea este urmatoarea.
Dupa cum am spus sunt incepator in acest joc si in general in acest tip de jocuri. Eu inca invat sa folosesc sistemul. Daca pe cineva din alianta deranjeaza prezenta unor incepatori sa mi se spuna si voi parasi alianta , nu e nici o problema , Am crezut ca un clan in care putem vorbi pe limba noastra este cel mai indicat pentru mine dar daca va doriti numai experti atunci asa sa fie.
1. De trei zile de cand sunt in alianta nu am profitat cu nimic din avantajele prezentei in alianta.
2. Sa mi se spuna daca sunt sau nu agreat in alianta.....sa stiu si eu ce sa fac in viitor.

nu este vorba de tine sau de alti am atras doar atentia pt ca nu-mi convine ca alianta noastra sa fie luata in deradere pt ca x,y nu au armata ...cercetati defence si air sau water si abea apoi atacati nu mai atacati cu 100000 de soldati de ex ca nu faceti nimik pt ca vin alti cu avioane si nu aveti ce sa le faceti facetiva technologiile si abea apoi atacati
Sus In jos
costica19

Data de inscriere : 28/02/2010

Dusmanii aliantei Empty
MesajSubiect: Re: Dusmanii aliantei   Dusmanii aliantei I_icon_minitimeMar Mar 02, 2010 6:26 pm

Asa este, pentru a ataca trebue sa ai toate componentele sistemului........adica terestru, aerian si naval. Una daca lipseste ai incasato.
Sus In jos
dorian13
Admin
dorian13

Dusmanii aliantei Empty
MesajSubiect: Re: Dusmanii aliantei   Dusmanii aliantei I_icon_minitimeMier Mar 03, 2010 12:22 am

costica19 a scris:
Asa este, pentru a ataca trebue sa ai toate componentele sistemului........adica terestru, aerian si naval. Una daca lipseste ai incasato.

nu este adevarat daca u ai cercetat toata divizia de avioane sa zicem si elicoptere si ai si defenceul tot cercetat nu au cum sa te doboare fara a suferi pierderi...!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Dusmanii aliantei Empty
MesajSubiect: Re: Dusmanii aliantei   Dusmanii aliantei I_icon_minitime

Sus In jos

Dusmanii aliantei
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN EAGLES :: Desert Operations :: Desert Operations-
Mergi direct la: