| Dusmanii aliantei | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
dorian13 Admin
Mesaje : 142 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Hunedoara
| Subiect: Dusmanii aliantei Joi Feb 11, 2010 8:30 am | |
| Aici vom putea discuta liber despre dusmanii aliantei noastre! Putem lasa rapoarte,date s.a care sa ne aduca un avans impotriva lor | |
|
| |
marianm
| Subiect: Re: Dusmanii aliantei Sam Feb 20, 2010 1:41 am | |
| - dorian13 a scris:
- Aici vom putea discuta liber despre dusmanii aliantei noastre! Putem lasa rapoarte,date s.a care sa ne aduca un avans impotriva lor
am văzut ieri că un membru al alianţei era atacat.problema este că nu sunt suficient de puternic pentru a ajuta şi de asemenea nu sunteţi pe aceeaşi insulă cu mine.eu am ceva soldaţi şi paraşutişti dar cum îi trimit? nu am dezvoltat îcă docurile,aeroportul... pot să vă ajut cu trupe,muniţie şi ce mai am eu pe aici dacă suntem online şi vi-i vând la 1 leu...dar trebuie să fim pe fază...să nu-i ia altcineva... în acest caz este nevoie de mess... eu am : dj 99mac2004,cu rugămintea să precizaţi faptul că suntem aliaţi în Desert... dacă aveţi nevoie...buzz..stau pe invizibil... | |
|
| |
dorian13 Admin
Mesaje : 142 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/01/2010 Varsta : 31 Localizare : Hunedoara
| Subiect: Re: Dusmanii aliantei Sam Feb 20, 2010 9:54 pm | |
| - marianm a scris:
- dorian13 a scris:
- Aici vom putea discuta liber despre dusmanii aliantei noastre! Putem lasa rapoarte,date s.a care sa ne aduca un avans impotriva lor
am văzut ieri că un membru al alianţei era atacat.problema este că nu sunt suficient de puternic pentru a ajuta şi de asemenea nu sunteţi pe aceeaşi insulă cu mine.eu am ceva soldaţi şi paraşutişti dar cum îi trimit? nu am dezvoltat îcă docurile,aeroportul... pot să vă ajut cu trupe,muniţie şi ce mai am eu pe aici dacă suntem online şi vi-i vând la 1 leu...dar trebuie să fim pe fază...să nu-i ia altcineva... în acest caz este nevoie de mess...
eu am : dj 99mac2004,cu rugămintea să precizaţi faptul că suntem aliaţi în Desert... dacă aveţi nevoie...buzz..stau pe invizibil... mai scriel odata ca am incercat si nu merge id am incercat si dj_99mac2004 si nu merge | |
|
| |
marianm
| Subiect: Re: Dusmanii aliantei Dum Feb 21, 2010 4:08 am | |
| | |
|
| |
costica19
| Subiect: Re: Dusmanii aliantei Mar Mar 02, 2010 5:41 am | |
| Am vazut ca este un mesaj din partea aliantei pe site , in sensul ca daca nu facem nimic ci numai profitam de pe urma aliantei .....putem pleca. parerea mea este urmatoarea. Dupa cum am spus sunt incepator in acest joc si in general in acest tip de jocuri. Eu inca invat sa folosesc sistemul. Daca pe cineva din alianta deranjeaza prezenta unor incepatori sa mi se spuna si voi parasi alianta , nu e nici o problema , Am crezut ca un clan in care putem vorbi pe limba noastra este cel mai indicat pentru mine dar daca va doriti numai experti atunci asa sa fie. 1. De trei zile de cand sunt in alianta nu am profitat cu nimic din avantajele prezentei in alianta. 2. Sa mi se spuna daca sunt sau nu agreat in alianta.....sa stiu si eu ce sa fac in viitor. | |
|
| |
dorian13 Admin
| Subiect: Re: Dusmanii aliantei Mar Mar 02, 2010 7:05 am | |
| - costica19 a scris:
- Am vazut ca este un mesaj din partea aliantei pe site , in sensul ca daca nu facem nimic ci numai profitam de pe urma aliantei .....putem pleca.
parerea mea este urmatoarea. Dupa cum am spus sunt incepator in acest joc si in general in acest tip de jocuri. Eu inca invat sa folosesc sistemul. Daca pe cineva din alianta deranjeaza prezenta unor incepatori sa mi se spuna si voi parasi alianta , nu e nici o problema , Am crezut ca un clan in care putem vorbi pe limba noastra este cel mai indicat pentru mine dar daca va doriti numai experti atunci asa sa fie. 1. De trei zile de cand sunt in alianta nu am profitat cu nimic din avantajele prezentei in alianta. 2. Sa mi se spuna daca sunt sau nu agreat in alianta.....sa stiu si eu ce sa fac in viitor. nu este vorba de tine sau de alti am atras doar atentia pt ca nu-mi convine ca alianta noastra sa fie luata in deradere pt ca x,y nu au armata ...cercetati defence si air sau water si abea apoi atacati nu mai atacati cu 100000 de soldati de ex ca nu faceti nimik pt ca vin alti cu avioane si nu aveti ce sa le faceti facetiva technologiile si abea apoi atacati | |
|
| |
costica19
| Subiect: Re: Dusmanii aliantei Mar Mar 02, 2010 6:26 pm | |
| Asa este, pentru a ataca trebue sa ai toate componentele sistemului........adica terestru, aerian si naval. Una daca lipseste ai incasato. | |
|
| |
dorian13 Admin
| Subiect: Re: Dusmanii aliantei Mier Mar 03, 2010 12:22 am | |
| - costica19 a scris:
- Asa este, pentru a ataca trebue sa ai toate componentele sistemului........adica terestru, aerian si naval. Una daca lipseste ai incasato.
nu este adevarat daca u ai cercetat toata divizia de avioane sa zicem si elicoptere si ai si defenceul tot cercetat nu au cum sa te doboare fara a suferi pierderi...! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dusmanii aliantei | |
| |
|
| |
| Dusmanii aliantei | |
|